Hösten är här …

 Hösten är här

…kan jag läsa i en annons i morgontidningen med reklam för kläder. Jaha, tänker de flesta, men en annons i en lokal morgontidning i Luleå!

Hösten ÄR här men det är åtminstone två månader sedan. Borde man inte göra reklam och sälja för den stundande vintern? Kläderna de representerar är mycket bra att använda även vintertid, så det är ok. Jag reagerar för att jag tycker att rubriken är så otroligt fel om man ska sälja kläder. Är det inte inför den kommande säsongen som det ska annonseras och säljas? Detta är ingen annons för utförsäljning, rea eller någon annan typ av tidigare årstidens kläder. I det här fallet är det bara rubriken som är så mycket fel att jag funderar om man använt en gammal annons och bara glömt att ändra. Det var bara en kort reflektion över vilket misstag det kan bli. Det kanske inte var ett misstag utan medvetet för att synliggöra butiken mer! Idag handlar det mesta om att synliggöra sig, hur man gör det är upp till var och en.

Jag avslutar med talesättet

”Våra själar behöver kläder lika väl som våra kroppar” 

Margareta på G, men inte än påklädd för vintern

Tycker om din kommentar