Glimten i ögat …

med glimten i ögat, sonen Christoffer

Det är dessa människor som gör mig glad.

Idag när jag skrivit inlägget om min vän och tillgänglighet gick jag upp på driftig och skulle läsa lite. Vad får jag se om inte en av de artister i Sverige som verkligen har den rätta glimten, Thomas Pettersson, under tre snabba.

Vad svarar han när på frågan: –Varför är du glad idag?

Han är glad för att han kan äta, gå, stå och sitta. :) . Tillfälligheter? Ja, men jag ler och funderar om jag på något sätt har blivit synsk på vad som komma skall. :) Thomas Pettersson är nog också en av de artister som synts under Stockholms Pride festival. Nu är det dags för honom stå upp och propagera för tillgängligheten i samhället. Allt det där som han är så glad över är ju inte alla förunnat, som sagt.

Bara en liten parentes över alla tillfälligheter i livet.

Margareta på G som ser i ögonen hos människorna och lilleman är verkligen en som har glimten och humorn

Tycker om din kommentar