Julefriden har nästan infunnit sig

 

Julefriden är nära

Nu känns det som att lugnet har börjat sprida sig både inom- och utombords.

Imorgon arbetar jag sista dagen före jul, om inget nytt uppdrag dyker upp. Det hann visst bli idag innan jag fick det publicerat. Tiden stämmer inte riktigt med min tid.

Jag brukar inte stressa inför jul, men i år känns det som att jag verkligen kommer att kunna njuta mer än vanligt. Det är nu ett år sedan jag fick börja varva ner och fundera. Idag är jag så lycklig över att jag valde rätt och tog chansen till ett bättre liv.

Det här året har gett mig så mycket som människa och jag har verkligen vuxit i min roll, både yrkesmässigt och privat. Runt omkring mig har jag haft underbara människor som trott, lyft och satsat på mig. Jag har fått bolla och utveckla idéer, som ska få växa fram under 2008. Det här året har fått vara ett mellanår för att samla krafter och ork, det tar tid att komma igen.

Jag har och har haft otroligt spännande och roliga uppdrag. Jag har idag ett uppdrag (50%) på en arbetsplats där människorna har en respekt och ödmjukhet mot varandra som jag tidigare saknat. Arbetsuppgifterna är inte nya för mig, men sättet jag får arbeta med dem är helt nya och det känns viktigt.

Under året har jag även fått chansen att arbeta med mina fritidsintressen och tillråga på få betalt för det. :) . Jag har kunnat bevisa för mig själv att jag duger, tack vare den uppskattning och den tilltro mina uppdragsgivare visat mig genom sina uppdrag till mig.

Idag har jag ett bra liv och jag mår bra. Jag ser verkligen fram mot 2008 och allt vad det året kan erbjuda mig och framförallt hur jag kan nyttja året till att bli mitt år.

Under slutet av året började jag också att skriva på denna blogg och det känns helt fantastiskt roligt att äntligen få utlopp för tankar, idéer och åsikter. Jag har alltid gillat att skriva, men under många år blev jag ifrågasatt och trampad på, jag tordes inte riktigt. Nu bryr jag mig inte så mycket om det blir några fel här och där, det viktigaste är att få skriva och leka med foton till texterna. Mina foton symboliserar alltid något till texten, som kanske inte alltid är så lätt att förstå för andra :)

 

För mig var det därför extra roligt och spännande att få medverka som veckans medlem på Driftig.nu. Det är en snäll vän som jag har att tacka för att jag till slut blev med blogg och det ska den tjejen ha ett stort tack för. Maja, du kan ”lura” vem som helst, att börja med vad som helst, när du till och med fått mig att börja.  :) Jag kompenserar dig med något trevligt i veckan, tror jag.

 

Margareta G som säger: 2008, here I come!

Ett svar på “Julefriden har nästan infunnit sig”

  1. Oh, baby:)
    Nyss hemkommen efter många mil i bil. Så glad jag blir när jag läser raderna. I varje människa finns det en oslipad diamant.
    All värme till DITT 2008!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.