Krasch, bang

Riktig glaskross i baken

Lät det i baken på mig igårnär jag satte mig på min nyinköpta konstlampa av glas.

Jag hade inte packat upp den och jag tordes inte titta fast jag visste att den förvandlats till glaskross utan att få komma ut ur kartongen och fått förgylla min hall. Jag hade placerat den, tyckte jag, på ett bra ställe men trots det lyckades jag.

Jag hade sett fram mot att idag få göra i ordning hallen med nya möbler och vacker belysning, alla mina bilder av nya hallen bara raserade på några sekunder bara för att jag var lite stressad på förmiddagen när jag skulle iväg på stan. Att åka iväg 24 mil tur och retur för att inhandla en ny var ju inte att tänka på just då.

Jag såg den lampan som pricken över i, av mina inköp. Eftersom jag inte är så bra på att använda svordomar blev det några halvhjärtliga försök till ilska och tyck synd om mig. Det lyckades inte så bra min sambo kom bara med några små kommentarer liknande, sådant kan hända och det kanske skulle ha varit bättre ordning så …. Där fick jag ingen medkänsla utan bara ett konstaterande att jag varit en aning klumpig.

Eftersom jag har bestämt mig för att jag ska ha den lampan så får jag antingen åka tillbaka till Haparanda under mellandagarna och inhandla en ny eller så får jag be någon som har vägarna förbi att kila in och köpa den åt mig.

Nu idag ser jag det som ett typiskt Margareta fall och det var ju vara en lampa som faktiskt går att ersätta. Aldrig någon olycka att inte lyckan är med. Jag får hoppas att det stämmer så inte sju års olycka står bakom dörren. :)

Margareta G som har en förmåga att ibland har lite ”otur” när det gäller nyinköpta inventarier och då speciellt hushållsmaskiner.

Ett svar på “Krasch, bang”

  1. goood juuuul på er båda (frun och taljoxen åke)
    för betyder den trasiga lampan 7 års lycka ,så ta vara på dom åren.

    kramar Sari

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.