Högstadiemode alá tidigt 70-tal …

Denna modefotosession från början av 70-talet låter jag vara utan egna kommentarer, förutom att mycket är sig likt och ständigt återkommande. Däremot frågade min yngsta son när han såg ett av fotona, -Vem är den där tanten? Tanten var jag, och han var då lika ung som jag var på fotot. :)

Skolmode tidigt 70-tal

Jag vill tacka från vänster till höger och uppifrån och ner, mig själv, Carina G, Christina Å och Helena Z, älskade syster yster Kristina, Ragna L, syster Kristina (igen), Katarina B, åter igen mig själv, Rolf L, Karin K, Hans L och Roland Ö, Göran H, Gänget i Jäkkvik (Karin G, Yvonne R, Christer G, Carina T, Carina P och Christina Å), samt brudarna på skolgården (Lena Ä, Solveig F, Carina G och Ann-Helen E) utan er hade jag inte kunnat göra dessa modereportage från 70-talet. :).

Två av dessa underbara tjejer finns inte längre med oss, men jag minns dem med glädje och båda hade mycket humor. Med den största kärlek till dem, främst min älskade syster och även min kompis Solveig F från ungdomen. Jag vet att ni skulle lett åt dessa foton idag och tyckt att det är helt ok att jag förevisar dem för hela världen.

Tänkvärda ord sagda av George Herbert
Stormar ger ekar
djupare rötter.

Avsändare Margareta som gjort sitt som modereporter för det tidiga 70-talet.
Vi kanske syns på någon modefotografering någonstans någongång.

Tycker om din kommentar