Nära döden av fikabrödet …

det kan vi vara av fler anledningar men  men dessa glasbitar hade kunnat skada mig mer än svårt för en stund sedan.

Nära döden med glasbitar

Alldeles nyss upplevde jag en dödsskräck och äckelkänsla som var helt otrolig. Min sambo stannade och köpte fyra wienerbröd vid en av Luleås mest omtyckta och äldsta konditorier, de har bl.a. vunnit många semmeletester genom åren., när han skulle åka förbi en kompis.

I kväll skulle vi dricka kaffe och äta var sitt wienerbröd. När jag hade tagit några tuggor kände jag något hårt och vasst som krasade i mina tänder. Jag trodde först att en tand gått sönder, så var det inte. I wienerbrödet fanns denna supervassa glasbit som gick sönder och delades.

I morgon åker jag till konditoriet med dem och lyssnar hur de kan förklara det. Sådant ska absolut inte kunna hända, det finns ingen ursäkt. Jag kommer aldrig mer att handla från konditoriet, deras hygien måste vara under all kritik när sådant hänt. Sedan får jag se hur jag ska agera fortsättningsvis beroende på hur de reagerar. Jag vet inte heller vad jag har för skyldighet att anmäla det till miljö- och hälsoinspektören i kommunen, givetvis måste jag ta reda på det.

Min sambo sitter nu och mår illa av att han ätit två idag och även bjudit sin kamrat på en, vad innehöll de? Kanske lite gammalt blod från någon som skurit sig. :/

Själv har jag suttit och fantiserat om hur jag fått i mig glas och bitarna nu sakta åker ner genom min kropp och skär sönder mig inifrån.

Wienerbröd har nu blivit något som jag i första taget inte kommer att sätta tänderna i, kanske lika bra det, med tanke på viktökningen :) . Det är bra om det kommer något positivt ur denna skräckupplevelse jag haft ikväll.

Några kloka ord, som passar in till mig själv, så att jag inte lämnar händelsen utan att göra företaget uppmärksammat på deras brist på hygien.

Ta itu med det obehagliga – genast!

Avsändare Margareta som nu ska sova på saken, god natt till er alla där ute.

Tycker om din kommentar