Blir ni sugen på det här?

trots hungerkänslan så, nej tack.

En riktig kaloribomb serverades vid matbordet, kebabpizzan

På nära håll skulle man kunna tro att det är någon som mått riktigt, riktigt dåligt. Men det är faktiskt en familjepizza kebab, som avnjöts i dag hos min gode vän, det är tur att hon också kör igång med sin träningskur i morgon. Nu är det slut med den här maten, helst för evigt.

Jag har aldrig gillat pizzor med lager av dressingar och såser ovanpå hela pizzan, nu med min fastekur ser den än mer oaptitlig ut. Där satt de fyra stycken och smaskade och gottade sig i denna fettdrypande fullständigt motbjudande kebabpizza, och de tyckte den var helt okej, ja rent av god.

Jag satt lite off, för att slippa se, och drack min goda drink på bland annat tranbär och lingon, jag lovar att nu är det jag som mår bäst, är piggast och inte det minsta däst.

De få gånger jag sett programmet ”Du är vad du äter” med Anna Skipper har jag alltid varit nyfiken på alla dessa drinkar hon blandar till som morgondrink. De har lockat mig mest, trots att de flesta deltagarna rynkat på näsan och tyckt att drinkarna varit det äckligaste de någonsin smakat. Jag kommer att gå in på hennes hemsida ikväll och skriva en lista på sådant jag behöver inhandla i morgon för att kunna blanda till några egna, om de finns bland hennes recept.

Den övriga maten i programmet har varit ganska självklar och inget nytt. Jag kommer inte någonsin att bli någon riktig hälsofantast men däremot att äta mindre portioner och ta in mer nyttodrinkar i vardagslivet, det är målet.

Margareta G som känner sig piggare än på mycket länge, mindre svullen och som bonus en aning lättare i både kropp och själ. Efter bara tre dygn, hur kan det ske? Jag vet att jag tappar mycket vätska snabbt, men ändå.

Ps. Det vattnas i munnen när jag tänker på goda såser och dressingar, men till pizza känns det inte rätt. En god pizza ska ätas ren och med en god sallad.

2 svar på “Blir ni sugen på det här?”

  1. Man får ju faktiskt bilden av fettet på ett annat sätt via fotot än det du ser när du sitter och äter den. Tur att jag inte hade min Nikon :) och tog ett riktigt närfoto.

    /Margareta

  2. Jag måste säga att det såg äckligt ut med fotot på min kebabpizza, nu står jag vid din sida och ska fasta som du, sister to sister nu börjar kampen mot ohälsan

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.