Vad händer i Luleå 1a maj?

Jo, den numera traditionella motorcykelkortegen med i år ungefär tusen ekipage (enligt sambon 891, +-5 ( :) ). Jag vill inte ha någon motorcykel och jag vill inte heller åka motorcykel, men jag tycker att det är så härligt att varje vår gå och titta på denna kortege som är avstampen mot sommaren. I år var det också strålande sol, varmaste dagen och premiären för mjukglass (för mig).

Vilken underbar dag. jag har i mitt bagage närmare 2 000 bilder på dessa motorcykelfantaster från 2006 till i år. I år fotade jag inte fullt 800 bilder. Nu plockade jag bara ut några, har inte hunnit gå igenom dem ännu, förutom att jag självklart plockat bort registreringsnumret på fordonen.

Visst ser det härligt ut, södra hamn i Luleå bara kokade av motorcykelfantaster från hela länet, skulle jag tro.

Margareta G som hoppas att det fortsätter som det har börjat, vädret.

Ett svar på “Vad händer i Luleå 1a maj?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.