Kustnära fritid i Seskarö …

Kustnära fritid i Haparanda

sett på promenad över Seskaröbron. Jag gillar verkligen fotot och vyn med Seskaröbron som svåger Rolf fotat på promenaden från Santasaari till Seskarö, en vacker ö utanför Haparanda.

Vilken ljuvlig känsla som infinner sig när jag ser fotot, det känns nästan att jag, som Pirjo står där och tittar ut över bron och insuper luften och tittar ut över den fantastiska vyn. Än ser vi att det är en bit kvar till sommaren men vattnet är öppet runt och kring bron och flyttfåglarna har kommit på besök för att stanna ett tag. Trots det var det några pimpelfiskare som trotsade allt och satt och pimplade, vid det vita istäcket du ser i mittbilden längst ner, där ute satt de och njöt av vädret och samtidigt försökt få upp en och annan firre.

Pirjo på väg mot Seskarö stannar och njuter en stund av solen och den ljuvliga utsikten medan Rolf fotar, det blir mycket väntande på oss som alltid har kameran i högsta beredskap. Nu har han köpt en ny digitalkamera så få se om jag får tillfälle att lägga upp några vackra naturfilmer från honom.

Margareta G som känner att nu är den på G och fort går det.