Ett av de häftigaste och mäktigaste …

jag upplevt i naturen. Jag har nog aldrig upplevt en så häftig känsla i skogen att få vara så nära och se denna enormt vackra tjädertupp.

Visst är den vacker

Tänk att få uppleva detta spel till ”kvinnan”. Han har stått och spelat i flera dagar, igår när jag besökte honom i skogen skulle man kunnat tro att suttit och druckit whisky i flera dagar, ”rösten” en riktig whiskyröst, knappt att han orkade få fram några höga läten. Jag hoppas verkligen att han hittar den rätta så som han har ansträngt sig.

Jag vill verkligen tacka mannen som ringde och frågade om jag ville komma till skogen och fota, se och beundra detta mäktiga spel. Han vaktade och gick till anfall när vi kom innanför hans revir, gränsen var en björk, upptäckte vi. Direkt jag var bakom björken lugnade han ner sig och backade, ett steg över gränsen och han gick till anfall.

Avsändare Margareta  som lever länge på denna naturupplevelse i Norrbotten någonstans utanför Luleå.

Ps Jag hade kameran med mig, konstigt nog, och kan konstatera att männen har mycket att lära sig när de ska imponera på oss :)

Ett svar på “Ett av de häftigaste och mäktigaste …”

Tycker om din kommentar