Dagens midsommararbete är utfört …

Bastun laserad och klar

bastun är laserad och klar. Vid sådana här tillfällen önskade jag att den var placerad mitt i stan, myggen har gjort sitt intåg i Forsnäs. Det verkar vara ett riktigt myggår, vi brukar inte ha så mycket mygg här, inte vad jag har upplevt tidigare i alla fall.

Det gick bra i alla fall, jag är envis och vill ha klart arbetet då får myggen vara hur besvärliga de vill mot mig, jag målar och nu är det klart, nästan i alla fall. Lasyren tog slut det saknas lite kring dörrposten men det får vi ta nästa gång tillsammans med altangolvet.

En liten kaffepaus skulle sitta fint nu och sambon verkar ha samma tanke men med skillnaden att han inta bara tänker utan kaffepannan står på spisen.

Vädret blev strålande tillslut trots de regniga prognoserna som visades dagarna innan midsommar. Idag är det en riktig bara vara och njut dag, det är förmodligen tur för många, som idag ligger, sitter, står men förhoppningsvis inte kör bil med många som knackar på med hamarslag i huvudet.  Midsommarhelgen brukar vara en olycksdrabbad helg med mycket olyckor och även dödsfall, tyvärr många gånger på grund av att omdömet inte varit det bästa.

I alla fall ska jag själv sätta mig i solen och bläddra i en riktig skvallertidning. Ibland när vi åker iväg någonstans brukar jag köpa kvällstidningarnas skvallerbilagor och någon riktigt ”smarrig” tidning. Det har jag gjort nu, närmare bestämt tre stycken, båda kvällstidningarnas samt en till. Jag kunde i alla fall konstatera att det är mycket skilsmässor nu bland våra offentliga personer när jag läser rubrikerna på första sidan. Du behöver inte tänka bara bläddra, titta och läsa någon enstaka artikel.

Margareta G som ska lata sig lite mer under dagen och hoppas att alla andra också gör det.

2 svar på “Dagens midsommararbete är utfört …”

  1. Jag håller med dig om att skvaller kan vara bra, men inte hur som helst och lite variation och substans till allt vore trevligt. Läs mitt senare inlägg vad jag menar med det.

    /Margareta som önskar dig detsamma, mer att du haft det och får en bra söndag också.

Tycker om din kommentar