Veckan mitt i prick på tomten på ön …

Ett litet bildkollage på vad jag hittade i stugan på ön under veckan som gick, förutom det jag tidigare publicerat. Det finns mycket att se på egna tomten om man bara öppnar ögonen. Det mesta av växtligheten jag hittat kan jag tacka Rolf och Pirjo för, det övriga vet jag inte vem jag ska tacka. Som objekttalker behöver man inte alltid gå så långt det är bara att öppna ögonen litet grann.

BajaMajan som engångsprodukt är tillägnad en viss person och jag hoppas att hon kan ta den till sig och förstå värdet. Ingen har någonsin använt den, du slänger den när behovet är tillgodosett och du kan sitta vid din egen del av Torneälven och njuta samtidigt. Vad tror du om det, skulle det gå bättre då?

Margareta G som lär sig att se och ser skönheten i mycket

3 svar på “Veckan mitt i prick på tomten på ön …”

 1. Znogge -Ett tag sedan men jag är inte riktigt inne än i hösten och ”sitta skriva dagar” I alla fall så är det härligt med närheten och vad mycekt somå detaljer som finns. Nu är jag tydligen inne i en period av ”att göra kollage” i mitt skrivande, bilder såger ju mer än många ord och ibland behöver skrivandet mer lugn och ro. Kul att du gillade kollaget.

  MajaPiraja -Det kanske är dig jag menar. Den BajaMajan är som en flyttkartong, fast du återanvänder den inte, i det fallet som en banankartong vid flytt. En gång och sedan slängs den. Fast man kanske inte ska vara alltför nödig för flyttkartonger har ju sina nackdelar, det är inte alltid lätt att få ihop dem. Den går alldeles utmärkt att frakta i bil. Mitt i prick en gång och sedan adjö.

  Jag vet inte var de finns att köpa, det var något som låg och ”skräpade” i någon boda.

  Som du kan läsa ovan är jag och bildkollage ett just nu, fast det ser ni inte så ofta på den här bloggen just nu. Det kommer bättre eller kanske sämre tider.

  /Margareta

 2. Ja, jag vet inte vad jag ska säga…..Är det månne mig du menar? Jag tror att det kan fungera med just den BajaMajan. Går den att frakta i bil? Ursäkta min okunskap.

  Shit (ursäkta uttrycket), vilket fint bildcollage. Du är en fena med kameran!

 3. Det finns mycket spännande på nära håll! Ungefär som med att resa. Visst är det härligt att komma utomlands men vårt eget land erbjuder otroligt mycket att se och en enormt skiftande natur! Dina bilder blev verkligen ett härligt collage!

Tycker om din kommentar