Nu håller det på att hända …

det som jag trodde jag var immun mot. Det spränger i öronen, bihålorna är igentäppta och halsen irriterar och värken i kroppen som brukar uppstå när febern är i annalkande. Jag håller helt enkelt på att bli sjuk. Ingenting förebyggande har jag hemma eftersom vi aldrig är sjuka.

Det dök upp helt plötsligt ikväll som blixten gör ibland från den klara himlen. I dag har jag inte känt någonting, har suttit hos en god vän flera timmar och har varit hur pigg som helst. Trött har jag varit i kväll, men det trodde jag berodde på att jag ätit lite för mycket och bara behövde sova bort lite för mycket middag. Inte ens Alvedon, Magnecyl, Ipren eller någonting annat har vi hemma.

Jag orkar inte skriva mycket mer för imorgon ska jag vara på benen för att skruva ihop, i alla fall fylla mina nya byråer. Jag ska inte vara sjuk och måste jag bli det är det tur att det händer under min lediga period från jobbet.  Hjärnan har bytts ut mot bomull och någonting tyngre där framme. Jag misstänker att jag blir som en karl när jag blir sjuk, eftersom jag aldrig är det och då måste jag få mycket medömkan och bli rejält ompysslad. Tyvärr ska mannen på ”grabbfest” imorgon med bastu och tunna, så jag får nog klara mig själv i alla fall.  

God natt säger Margareta G till er och hoppas att jag också får sova djupt och vakna av att det här bara rusat förbi och inte gjort någon paus hos mig.

Ett svar på “Nu håller det på att hända …”

Tycker om din kommentar