En ny fotoutmaning…

hittade jag när jag var på Google och letade efter nya fotoutmaningar. Lite sen är jag till TisdagsTema, idag är det fredag men jag får bättra mig till nästa gång. När jag såg ordet för veckan – vild – så bestämde jag mig för att ”fuska” lite och plocka fram ett tidigare inlägg från den 30e juli. Ett vilt slagsmål med vassa vapen. det kan inte bli bättre, trots de fruktansvärt urusla fotona. Se de vilda fotona på länken ovan.

Trots att det gått en tid är jag fortfarande lite chockad av upplevelsen med de gulliga små igelkottarna, jag försöker att värja och månar om dem när de sakteligt korsar våra vägar. Numera vet jag att de är riktiga rovdjur och det vilda slagsmålet och lätena …

I alla fall blir det mitt bidrag till tisdagstemat och ordet vild.

Margareta sänder en varning för de små, bakom den ljuvaste uppsyn kan det finnas … Jag har verkligen blivit grundlurad.

Tycker om din kommentar