Människor är intressanta …

individer att fundera över. Att studera vad som händer, vart de är på väg, vad det är för människor som passerar och omgivningen runt ikring. Det är spännande och intressant, i princip aldrig får jag några svar. Det är detsamma med foton på människor, jag kan titta på dem om och om igen och hela tiden få nya tankar kring fotot. Varför tog jag fotot, hade jag någon tanke bakom.

Dagens svartvita fototema är människor. Direkt tänkte jag på människor i en samling, på ett möte eller vid någon arena av något slag. Ikväll på hockeymatchen hade varit ett ypperligt tillfälle, men jag bestämde mig för att mina nära skulle få vara i närheten av mig utan en kamera. Det var tur för det är lätt att jag blir enkelspårig när jag ser ett ord i bild.

Hemma igen, letade jag och hamnade på sommarens resa till Los Christianos på Teneriffa.  Där fanns ett flertal foton på temat, människor jag inte känner, människor som bara finns där i Los Christianos på Teneriffa och många som bor där stora delar av året.

Den här bilden ska jag låta betraktaren se, utan att jag skriver orden i öronen på dig som läser.

Margareta G som nu har klarat av  ännu ett svartvitt fototema innan tolvslaget.

8 svar på “Människor är intressanta …”

 1. Härlig bild – och visst lämpar den sej alldeles utmärkt för en djupare (kanske rent av psykologisk) analys! :-) De två främre damerna som går med händerna på ryggen signalerar något, fast jag kan inte riktigt säga vad… :-)

 2. Livsglimtar – Jag fantiserar också en del över dem och det är ibland skönt att de inte veta vad jag tänker, både positivt och negativt. Jag försöker i alla fall mer och mer att inte klassa in dem i olika fack, men det kan vara svårt ibland.

  Tack för det och hoppas att du själv får en bra helg och att du inte behöver må så dåligt.

  /Margareta G

 3. Där är vi lika i vårt sätt att tänka. Jag betraktar väldigt ofta människor när jag är ute, funderar över vilka de är och vart de är på väg. Ibland kan jag fantisera lite, få för mig att jag vet saker om dem, kan man ju göra när ingen hör på eller säger emot.
  Sen gillar jag verkligen svartvita foton de lever på ett eget vis, jag vet inte varför jag bara gillar dem.
  Önskar dig en trevlig helg
  Kram

 4. De ord som kom i mitt huvud när jag såg bilden; alla vi människor har ett mål i livet. Märklig analys av bilden, men timmen är sen. Och som vanligt läcker bild tjejen!

Tycker om din kommentar