Att hålla balansen på is …

isman

är ett av uppdragen för stjärnorna på isen, bara det är inte lätt. Jag brukar aldrig se den här typen av program, är alltid ute på hal is när andra diskuterar fredags- och lördagsunderhållningen på TV.  Det är inte så att jag har något mot dem utan jag ids helt enkelt inte följa dem i flera veckor, delar av dem har jag sett men inte ett helt program. Däremot har jag nu alltså följt ”Stjärnor på is”, de flesta programmen har jag sett lite av i alla fall och jag tycker att det är kul. Alla deltagarna är fantastiskt duktiga med tanke på deras erfarenhet av konståkning.

Helt outstanding är Markus Fagervall och det tycker jag är speciellt roligt med tanke på att han är en ”gammal” ishockeyspelare och de är väl inte speciellt kända för sin graciösa stil. Han är även en riktig tornedaling, från Övertorneå, och med de fördomar som finns om män från Tornedalen, så …

Det är inte i tajta glittriga konståkningskläder man associerar de tornedalska männen. Jag hoppas verkligen att han tar hem det här och visar att han är en riktig isman som en riktig issprakande tornedalsk ispropp i Torneälven.

Margareta G som ska försöka se resten av programmen och tycker att fel par åkte ut ikväll, visst är det så man ska tycka? Fast utav de två paren som var aktuella så tyckte jag det var rätt par som åkte hem. Förstod ni nåt?

Ps Jag såg programmet idol för någon vecka sedan och blev överförtjust i maltesern Kevin, även han boende här uppe i länet.

7 svar på “Att hålla balansen på is …”

  1. Bittan – Visst har han stått på skridskor förr men du kan ju se hon som tränat konståkning tidigare, sämst utav alla men jag tycker inte någon är dålig. Jag vet hur svårt det är efter några års frånvaro. Jag gick ju från ”konståkning” till hockey med mina grabbar.

    Därför tror jag att det är det tornedalska blodet, envis – tjurig – och jag ska klara det, mycket djävlar anamma. Någon som känner igen sig? =)

    /Margareta G

  2. Nu föstår jag varför han ligger så bra till – förutom att han är Tornedaling! Han har stått på skridskor förr! Han verkar dessutom trevlig eller naturlig, vilket är en fördel. Såg ett avsnitt på dataskärmen en vecka sedan – har ju inte svensk TV här nere…

  3. Vet du att Idol och Stjärnor på is är de enda Tv-program jag tittar på numera. Största anledningen är att jag håller tummarna för Markus och Kevin. Två dundertalanger :)

  4. Kevin har jag så kär, jag blir så glad av honom han sprider glädje omkring sig bara han visar sig. När han sen sjunger då inser man att han är stor.
    Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.