Jag har också fått en utmärkelse …

utmarkelse

som jag ser att det finns en hel del bland alla bloggare. Av Pirajan Maja fick jag den igår, jag vet inte riktigt varför men det kan hon säker tala om för mig vid ett senare tillfälle. Den tackar jag för i alla fall och att få en utmärkelse det låter positivt och jag blir glad, så länge det inte är att jag fått den för att jag är en av Sveriges sju sämst klädda eller någonting annat negativt =) som ”vi” brukar utse så här års.

Nu är det meningen att jag ska skicka den vidare till sju stycken personer med bloggar, hur ska jag lyckas med det när Pirajan redan använt sig av ”mina” bloggare? Jag har inte sju kvar men till dem skickar jag den här utmärkelsen för att jag gillar att läsa det de skriver och för att jag samtidigt vill ge dem någonting positivt inför julen bland allt julstöket.

Därför ger jag denna utmärkelse till: Alde, Anki N, Bittan, Imse, MärtaGreta, Znogge, det var sex stycken fler har jag inte kvar på min bloggroll sedan Maja tagit resterande =). En som inte finns på min bloggroll är Helena på bildbloggerian men som verkligen är värd en utmärkelse av mig eftersom hennes idé om fototrissen gett mig en ny utmaning varje söndag under ett antal veckor nu, det ska hon ha ett stort tack för.

1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden

Margareta G som inte har så mycket tid för bloggande just nu och inte många besök hos mina bloggvänner blir det heller, men jag kommer tillbaka , lovar … eller hur det nu mottages.

15 svar på “Jag har också fått en utmärkelse …”

 1. Tusen tack för utmärkelsen! Det är verkligen roligt att få och jättekul att du tycker om Fototriss! Jag blir så glad när jag får uppskattning för det jag gör.

  Men även om jag verkligen värdesätter att få en utmärkelse, så är jag sån att jag sällan skickar vidare, jag har så många bloggar som jag läser och uppskattar och det får bli ett kollektivt vidareskickande till alla =)

 2. Åhhhh hjärtligt Tack! Så glad jag blir. Klart man blir glad när man blir uppmärksammad och får veta att Du gärna läser min sida! Och här på din sida snöar det lika vackert som utanför mitt fönster idag.
  Önskar dej många fina dagar under jul och nyår… och resten av året förståss!
  En riktigt God Jul
  Till Margareta
  Från Alde

 3. MajaPiraja – Jag kom inte ihåg så jag har fått leta rätt på hur jag gjorde, men så här gick det till –

  Gå till Appearance -> Extras.
  Klicka för rutan “Show falling snow on this blog.”
  Uppdatera tillägg.

  Svårt och väldigt avancerad datorkunskap … =)

  /Margareta G

 4. Jag tackar också för utmärkelsen… nog är det trevligt med utmärkelser, men samtidigt så är det så svårt att ge vidare, helst vill jag ge till alla. Stod faktiskt och tänkte på det när jag bakade mina platta bonnkakor att jag läser olika bloggar efter behov. Behöver jag muntras upp läser jag en blogg, behöver jag tänka en annan. De har verkligen olika uttryck, bloggarna i min bloggroll och det är hela tjusningen med bloggen.
  Tack än en gång!

  1. Znogge – Det är mer just nu … månntro om det är någon annan som också tycker det. En hel del som ska göras i ordning och jag kan skriva att jag är betydligt senare men ändå ganska kolugn. Inte vet jag om kor nu är så lugna, kanske mer som en …

   /Margareta G

Tycker om din kommentar