Här hos mig idag …

yr snön och vinterläget ser ut så här …sett genom fönstret nu ikväll.

Hos mig idag

Jag kan då inte klaga på snöbrist i år. Vi har haft en fin vinter i år med ”lagomt” av allt, ingen polarkyla, inte många snöoväder utan det har varit bra och självklart kommer ett mindre yrväder precis den helgen jag hade planer på att vara ute. Det syns inte på fotot, kanske i bakgrunden, men snön yr och nu är det -14,4 grader. Nästa helg får verkligen vädergudarna vara med mig för då ska jag till stugan, för första gången i vinter, det blir en hel del skottande och förhoppningsvis ett härligt bastubad som avslutning på dagen.

Jag har ingenting mot snöoväder så länge jag får sitta inne och titta på det, utan att ha planer eller måsten att gå ut, då är det riktigt mysigt.

/Avsändare Margareta som verkligen har tillbringat söndagen framför datorn med olika aktiviteter, framförallt har jag denna söndag hunnit med att besöka ett antal fototrissare och känt alla underbara och ljuvliga dofter och även en del mindre behagliga lukter som spridit sig i rummet. Det tar tid och i normala fallet brukar jag ha svårt att hinna med de här besöken.

Tycker om din kommentar