I mitt digitala …

fotoalbum råder inte den bästa ordning just nu, har storstädning och en omorgansiation på gång utan att varsla eller sparka ut några foton. I alla fall vill Maja Piraja att jag lägger ut mitt sjätte foto i min sjätte mapp och även skriver något om fotot.

Tja, vad skulle kunna skrivas om lite pellets i pannrummet? Absolut mycket, det finns mycket att skriva om energi och de olika alternativ vi har, men inte ikväll. Det här är fotat på annandag jul när jag stod och värmde mig i pannrummet, medan sambon jobbade lite, samma dag vi avslöjade den stora hemligheten och var på besök i tomtelandet. Fotot är ett av ett flertal som bara är fotade för att fördriva tiden både inne i pannrummet och utanför utan tanke på att de någonsin skulle komma till användning, men nu har första fotot publicerats  och kanske kommer fler till användning i framtiden.

Ur mitt digitala fotoalbum

Avsändare Margareta som skriver till alla fototrissare och alla andra fotointresserade att -har ni lust så häng på sjätte fotot i sjätte mappen. Eftersom foton  är ett brinnande intresse, en onödig upprepning, gillar jag sådana här direkta utmaningar -inget att fundera över bara att plocka ut och göra det till det de är, fotot alltså.

Tycker om din kommentar