Triss i trissen …

var temat i dagens fototriss. Inte det allra enklaste att hitta tre trissar bara så där, samtidigt som jag vill ha något eget tema i temat, inte alltid att det lyckas men nu hittade jag ändå något att ta på och det fick bli tre länder och detaljer i tre olika fastigheter. Fastigheter i Spanien, Danmark och Kroatien (La Gomera, Själland och Istrien).

Triss i trissen

Tre stängda dörrar, tre öppna fönster och tre …hur tolkar jag det tredje fotot, öppet – stängt?

Avsändare Margareta som såg att det var 33:e veckan fototrissen har utmanat och själv har jag nu varit med 23 veckor, idag den 24:e gången. Tänk vad tiden går fort och veckorna bara rusar, snart är vårvintern här och med den förhoppningsvis ljuvliga dagar och lite sol mellan varven.

Ps Jag kom ihåg att jag skrivit om triss tidigare –  den där trissen vi skrapar och drömmer om – när min kusin stod och skrapade i TV.

Tycker om din kommentar