Mogen ålder …

Grattis idag 4 april

och ett stort GRATTIS skriver jag idag till mina barns far som inträder i samma mogna ålder som jag gjorde för tre veckor sedan. Redan när vi fyllde trettio tyckte han att det var ”jobbigt” men nu hoppas jag att han kan njuta av sin ålder och se all erfarenhet och alla upplevelser han haft genom åren som något positivt och de hade han inte haft om han fortfarande varit 25.

Vi hade tänkt komma förbi med en blomma idag men nu blir det istället en älgblomma via nätet och ett grattis per telefon. Hoppas att kalaset blir trevligt och att det blir samma njutning som för mig. Åldern behöver inte betyda att du blir mogen i allt, utan fortsätt att leka och ha roligt.

Ps Om du prickar mitt i, kanske åren och allt blir rätt. Visst är det före och efter ni (du och dina jaktkompisar) brukar säga och nu är du varken före eller efter utan precis mitt i, ett flerfaldigt leve till dig från oss här i Forsnäs.

Margareta G som sitter och njuter.

2 svar på “Mogen ålder …”

Tycker om din kommentar