Att plantera …

eller en plantering, det är frågan. Jag förstår vad ”Helgen i fokus” ville att vi skulle visa, när vi planterar. Nu är det inte riktigt läge för det hos oss här uppe och en annan bra variant på plantering såg jag hos BP-konst eller konstigt. Vad skulle jag använda för synonymt till ordet? Jag bestämde mig för att visa några fina planteringar, här är det skördedags av det som planterades på våren. Nu blev det inte en utan två, på olika orter i vårt län. Den första är från en skola uppe i fjällvärlden, Abisko, och den andra en plantering några mil från Luleå.

Att plantera eller en plantering - det är frågan

Det är så härligt att se vad som händer när vi påtar i jorden på våren och ännu bättre när det är barnen som är i focus och visar sitt intresse. Sedan tycker jag att det är extra roligt när vi tolkar ordet på olika sätt och ger vår förklaring till hur vi har tänkt.

/Bildgatan som nu säger godnatt  och vaknar upp till en ny vecka med nya utmaningar och nya jobb på annan ort.

Fotoutmaning | Helgen i focus | plantering

5 svar på “Att plantera …”

  1. Först blev jag överväldigad och trodde att du höll på med odling i stor skala. Så bra du löste plantering. Otrolig grönska men många olika växter. /Amanda

  2. det var väl en jättebra tolkning på temat. Och fina bilder. Mest förtjust blev jag nog i de båda översta, härliga färger och former. Fast den nedersta var ju cool. Men jag har inte klurat ut vad det är. :)

Tycker om din kommentar