Jag mötte Lassie …

 Jag mötte Lassie ... nästan i alla fall.

var för länge sedan små korta artiklar i någon utav kvällstidningarna, tror det var Aftonbladet, där svenska folket fick skicka in sina ”kontakter” med kända människor, det var stor töntvarning över de inläggen och här kommer lite till.

Jag har en förmåga att träffa dem i kön på bensinmackar. För något år sedan var det Jakob Eklund som stod framför mig en tidig morgon i kön på Statoil i Luleå, han köpte korv.

Idag var det dags igen, Marcus Fagervall stod framför mig i kön på bensinmacken i Harads, han köpte korv. Nu räckte det inte med det, medan jag satt i bilen och väntade på att sambon skulle få uträttat sina ärenden så skulle Marcus och hans kompisar åka vidare mot nya mål. Pang, sa det riktigt ordentligt, chauffören missade visst att han hade en bil bakom sig. Där stod de nu en aning försenade, kanske mot någon spelning norröver. Jag såg inte hur stor skadan blev däremot såg jag hur bilen ”lyfte”. Unga pojkar vid ratten och lite för bråttom, ingen blev skadad och nu får vi hoppas att försäkringen är betald och att de väntande vid målet inte behöver vänta alltför länge.

Så kan det gå när ångan är på.

Margareta G som inte tog något foto trots att jag hade alla världens möjligheter, men det kändes inte intressant, fast jag kanske kunnat få månadens bild i aftonbladet om jag kunnat förutse krocken =). När till och med renarna ute på golbanan i Kalix Nyborg, som jag fotat ett otaliga gånger långt före de fanns i Aftonbladet, varit med.

2 svar på “Jag mötte Lassie …”

  1. …och varför tog du inte kort? Det hade kunnat bli en paparazzibild.*Fniss* Fast å andra sidan så tror jag att du är tillhör det seriösare fotografskrået.

    1. MajaPiraja – Jag skulle nog inte passa som paparazzi, är alldesles för mesig i det fallet. Fast visst kan jag ångra mig i efterhand en liten slant från Se & hör, inte så tokigt. Problemet är att jag kunde ju inte be dem göra påbackningen i repris. Läste i alla fall i tidningen att han gjort succe i Jokkmokk, så det blev nog inte någon större smäll.

      /Margareta G

Tycker om din kommentar