Han kom …

han kramades, han försvann. Lilleman - han kom, han kramades ...Precis så var det när lilleman steg av tåget, han ringde att tåget var i Boden snabbt åkte vi iväg och satte oss en stund utan att kolla ankomsttider, en ganska lång väntan, som ordspråket säger ”Den som väntar på något gott …” och sedan precis som jag förutspådde var han ur tåget bland de första. Nu hade vi redan pratats vid så jag visste att han skulle lämna av väskorna i storebrors lägenhet, luncha med kompisar och planerna för kvällen var inte heller att umgås med mamma och sambo. En ”snabb” middag skulle han i alla fall hinna med innan utelivet i Luleå skulle påbörjas. Med det nätverket så får jag vara glad och nöjd över de stunder vi hinner träffas innan vi själva åker iväg till Linköping i slutet av månaden. Nu är inte storebror hemma under hela tiden han finns här, är och arbetar i Avesta, och pappa är hos sin far och vänner i Göteborg, så lite mer kanske jag hinner rå om honom.  Vi har otur med hans hemkomster, förra året åkte vi utomlands samma dag som han kom hem och tillråga på hans födelsedag, sicken mor han har. Vi hann i alla fall träffas och då kanske lite mer koncentrerat, eller det kanske inte var så? Jag kommer nog bara ihåg det jag vill komma ihåg.

Vi ska i alla fall försöka få med honom till stugan, en natt i alla fall, det finns ett golfset där som hägrar … ett litet bastubad kanske också känns lockande men det blir att planera in -för honom, det är mycket nu och dygnet har som tidigare skrivits i min blogg bara tjugofyra timmar. Jag kan inte heller skriva att jag kommer ihåg hur det var, för det gör jag inte. När jag var i samma ålder hade jag storebror, samtidigt som jag visst förstår honom. Sambon han förstår, för han hade ingen storebror att ta hand om när han var 24 år utan livet var bara det han gjorde det till. Visst var mitt liv också så, men jag hade en del mer ansvar med underverket som fanns i min närhet och som behövde min kärlek betydligt mer än kompisar och fritidsintressen.

Det enda jag hoppas nu är att han får vila och ha det bra här hemma, vi vilar på olika sätt i och med att åldern stiger =).

Avsändare Margareta som inte varit så ung som honom.

Tycker om din kommentar