Seskarö …

en fin och mysig naturskön ö utanför Haparanda.

Seskarö 2009-07-25

Där hade jag förmånen att besöka goda vänner under lördagen. Vi åkte ju till stugan i Santasaari, ön före Seskarö. En promenad runt delar av ön med alla små båthamnar och en del små pittoreska inslag. God mat på muurikkan och god dryck serverades under nattens timmar. En fantastiskt ljuvlig kväll och natt med solnedgången i de vackraste färger.  Vackra trädskulpturer längs väggarna, fiskegubbarna som arbetade, blomster både i trädgården och längs dikeskanterna och som inramning i hamnarna. Fiskebåten som låg töjd och de små båtarna som ankrats för natten. Det bjöds på sist men inte minst – drycken med hatten som skydd för eventuella mygg. Det var någon som var så söt i den under kvällen … inga namn men jag kan skriva så mycket att det är en han och i min blogg omnämns han som s….n.

Avsändare Margareta som njöt i fulla drag över trevligt sällskap, god mat och dryck, roliga och intressanta diskussioner. Vad annat kunde bli med en sådan idyll som det faktiskt är för oss som besöker Seskarö på sommaren och speciellt när vädret visar sig från sin allra bästa sida och få andas frisk skön havsluft.

Tycker om din kommentar