Inte bara jag har njutit …

av dagen i Linköping. Morgonen började som gårdagen men under dagen sprack molnen och solen kunde lätt ta sig fram. Det märktes även bland alla flugfän båda vackra och mindre vackra som surrade och lyste upp bland all blommande växtlighet.

Fjäril vingad ... syns i Linköping

En god silllunch och sedan en promenad ner till en hembygdsgård här i Linköping. Där avnjöt vi efterrätten – kaffe och våfflor. Ett trevligt och gemytligt område med gamla byggnader i en omgivning av fruktträd och andra små odlingar. På fototrissen idag var det del 4 av här och nu så för andra gången fick jag illustrera min del av vistelsen i Linköping. Du hittar foton från hembygdsområdet i mitt inlägg – Här och nu …  . Nu återstår bara godnatt och kanske på återhörande i morgon om andan, tiden och blogglusten finns.

Margareta G som stämmer in i – fjäril vingad syns … i Linköping

Tycker om din kommentar