Kommunikation …

både två- och envägskommunikation kan jag nyttja mina två första bidrag i fototrissens tema kommunikation. Den tredje ger endast envägskommunikation men det kan vara bra ibland att få till sig. Det är så  jag kommunicerar här i stugan förutom den riktigt stora bulliga TV-apparaten som mest bara står och tar en massa plats, fast nu när det börjar bli riktigt mörkt på kvällarna kan det vara skönt och avkopplande med lite TV.
_
Idag skulle jag inte klara mig utan mitt mobila bredband, trots att det inte går alltför snabbt men ger mig ändå känslan av att jag kan vara uppkopplad om jag har behov. Telefonen som jag vägrar byta ut trots att den är gammal och inte har några av de moderna funktioner som en modern telefon har. För mig är en telefon en telefon och ingenting annat, några SMS kan jag skicka iväg men de är lätträknade. SMS har jag också i det mobila bredbandet och det går mycket snabbare att skicka iväg via tangentbordet. Att sedan Skypen tillkommit gör att telefonen används mer sällan än ofta både här i stugan och hemma samt lite hjälp av MSN när sönerna ska anropas.. Radion det äldsta av alla medier, inte den här, och inte heller här finns de finesser som många vill ha. För mig räcker radiokanalerna och DVD spelaren sedan är jag nöjd.

Både en- och tvåvägskommunikation

Kategori|Fototriss – Kommunikation| Mina tidigare fototrissar

Jag skrev om allmänna kommunikationer i Linköping i veckan och där jag inte var överförtjust i hur man hanterar sina kunder. Du hittar mitt inlägg här >>>

Avsändare Margareta som utan dessa kan känna sig ganska vilse i stugan trots att de inte används alltför flitigt men känslan av att veta – de finns där om jag behöver dem.

Ps Nu har tre riktigt välkända och stora märken fått reklam av mig och speciellt telefonen som jag vägrar att byta, måste jag så ska det vara samma märke, det samma gäller nog för det mobila bredbandet – det känns tryggt trots allt för oss i periferin. Däremot har den bärbara ett välkänt namn men inte bland datorer och många har aldrig hört talas om dem som datortillverkare – Sony Vaio, har du?

Tycker om din kommentar