Fazena i Kroatien …

en vacker liten hamnstad som vi anlöpte till, en underbart solig och het sommardag i juli för något år sedan. Bildverkstaden är snart igång med sina uppdrag, fredag tror jag närmare bestämt, och även jag har haft lite sommaruppehåll med min egen bildkonst och bildverkstad.

Fazena i Kroatien

Nu kör jag i alla fall i gång lite smått och här kommer min första bild inför hösten som har anknytning till mitt bidrag i veckans port – högt belägen.  Från samma stad och jag kom att tänka på den här bilden när de varma färgerna kom på tal och jag såg fler foton från Fazena som hade den här färgsättningen. Trots att ursprungsfotot är ommålat har jag behållit färgsymfonierna som jag tycker om i bilden.

Avsändare Margareta som nu känner inspiration och lust till skapandet, därför kommer det säkert en hel del ommålade och på andra sätt nya illustrationer ur mina foton.

Mina tidigare illustrationer hittar du här under min egen bildverkstad.

Tycker om din kommentar