Livsvägen …

vår är tydligen redan utstakad bara genom att vi föds ett visst år, en viss månad och datum. I alla fall om vi ska tro på nummerologi och de olika alternativ som finns. Nyfiken som jag är var jag tvungen att testa det här >>> när jag fick se länken hos Znogge.

Den förutbestämda livsvägen

Livsväg 5, den ideala coachen:

Femmor är människor som älskar förändringar. De är beredda att kasta sig in i nya saker och gör det med stor entusiasm. Att ha förutfattade meningar om andra försöker de undvika, istället försöker de se det positiva i alla de möter. Har du livstalet 5 så har du ett stort behov av att känna dig fri. Du har en mångsidighet som de flesta saknar och tar för det mesta livet med en klackspark. Ditt goda humör och snabbtänkta intellekt motiverar ofta andra människor och detta medverkar till att du många gånger står i centrum när du träffar dina vänner. Du avskyr bråk och gräl och för att lösa en konflikt föredrar du att diskutera. Dessutom utstrålar du en sexuell dragningskraft. Brist på tålamod kan ligga dig till last och om du inte känner dig tillfreds med dig själv kan du lättare än andra börja missbruka sex och droger. De flesta med livstal 5 brukar hamna i denna riskzon någon gång i sitt liv men de som är medvetna om sina begränsningar klarar av att hålla det under kontroll.-

Jag kollade också sambon och vi är båda två femmor och mina söner är lik Znogge sexor, nåja men kul är det i alla fall och små tester och andra små klurigheter att roa sig med mellan varven är inget jag har något mot.

/Avsändare Margareta som nu försöker undvika TV-rummet. Både trav och fotboll på en och samma gång, jag klarar inte av det. Idag är det svårt att förstå att jag varit en riktig sportnörd för idag ser jag knappt någonting på TV och fotboll har jag aldrig gillat att se på Tv. Det är live och i de små klubbarna mitt fotbollsintresse har funnits, genom både eget engagemang och familjemedlemmarnas utövande både ”gammal” och ung.

2 svar på “Livsvägen …”

  1. Znogge – Jag är ju en sådan person som verkligen gillar allt möjligt konstigt, olika tester mm. Jag gillar till och med att fylla i statistikfrågor från olika institut, det är sant.

    I allt finns det ju en viss portion sanning, för vi passar ju alltid in någonstans.

Tycker om din kommentar