Långt tillbaka i tiden …

tar jag dig i dagens fototriss med långt som veckans ord. Imorse när jag såg ordet gick jag ut och fotade något som jag tyckte var klockrent i morse. Nu när jag kommer hem från stugan och ska lägga  upp trissen blev det så fel, för jag använder aldrig ordet långt om det jag fotat, däremot högt och än hur jag vände och vred på bilderna så var det högt som fanns i min hjärna. Jag inser att det är mycket som kopplas bort under helgerna i stugan, hela hjärnan ibland.  Jaha, där var det att börja tänka om vad jag egentligen fotat under dagen. Långa halsar på svanarna, långa ben på flugan men sedan saknades det någon mer lång kroppsdel spillkråkan har inget som är långt så där rök mitt tema. Nu tänkte jag nästan lägga ner och börja leta i arkivet men helt plötsligt dök den här informationen upp som tar mig långt, långt bak i tiden.

Här har du min tolkning av ordet och jag tar dig med längre och längre bort från 2009.

Längre och längre bakåt i tiden

Kategori|Fototriss –Långt| Mina tidigare fototrissar

Avsändare Margareta som tog fotona på Laxholmen i Laxede under min naturvandring idag för att veta när byggnaderna var uppförda och vad de använts till långt bak i historien. Att de skulle komma så väl till pass idag trots att jag kollat temat på morgonen hade jag inte en tanke på, mer som en information för byggnaderna jag fotade.

RÄTTELSE av hela dagen

PS När jag nu går in hos Jah Hollis och läser ser jag ordet AVLÅNGT- vadå avlångt? Jag har ju lagt upp ordetLÅNGT – tydligen är vårt avlånga land för avlångt på morgonen och inte bara hjärnan lämnar kroppen i stugan utan även synen försvinner. Nu hade ju mitt långa som inte var långt utan högt passat in som avlångt – dags att korrigera mycket.

Charlotta är så klok och ser att det är de avlånga timmerstockarna som är huvudmotivet i bilden – A V L Å N G T är timmerstockarna på fototrissen.  Tack än en gång kloka Charlotta nu behöver jag inte fundera mer. =)

Tycker om din kommentar