En natur …

och miljö som jag lärt mig att älska och den landskapsbild jag vill behålla på näthinnan när årstiden mellan höst och vinter snart inträder. Jag vet inte vad den heter men det är den enda tid på året som jag verkligen önskar att jag bodde på sydligare breddgrader, riktigt sydliga. Temanummer 86 i 365 foton 2009 är landskapsbild och det här är mitt landskap. Det landskap som jag vandrat genom ett flertal gånger i sommar och nu när hösten med sin färgsymfoni visar sig alltmer hoppas jag att få återkomma. Jag ska ta med minnen när det blåser, regnar och viner runt knuten i lägenheten och mörkret bara känns tråkigt. 

Landskapsbilden på näthinnan

Kategori |Landskapsbild – 86|365 foton 2009

Mina tidigare bidrag i 365 foton 2009

/Avsändare Margareta   som ser och känner, men verkligheten är vackrare genom doften och helheten.

Tycker om din kommentar