Secondhand fyndet …

hittade jag på skogspromenaden i söndags. Den var riktigt läcker och jag föreslog lite försiktigt att vi skulle ta med den till stugan för att förgylla tomten, förgylla och förgylla mer nedrosta men den var snygg och hade stått sig bra bredvid min stora blomsterkruka, nästan lika rostig den. Ett litet hål fanns på sidan av kannan men vadå, det hade ju säkert gått att fixa till och då hade jag kunnat använda den som vattenkanna, den var ungefär en halvmeter hög. Nu tror jag att sambon fick en riktigt stor varpropp i örat samtidigt som mitt förslag slank ur mig. Står den kvar vid nästa tillfälle tror jag att jag lite försiktigt smugglar ner den i bagaget. Nu får den genom fotot bli mitt bidrag i temanummer 270 i 365 foton 2009.

Second hand fyndet i skogen - temanummer 270 -365 foton 2009

Kategori |Second hand 270|365 foton 2009

Mina tidigare bidrag i 365 foton 2009

/Avsändare Margareta   som hittat en del användbara foton från helgen till temalistan.

Tycker om din kommentar