Brottsplats Seskarö …

och som förste utredare på plats har jag säkrat en del bevis.

Brottsplats Seskarö i helhet med en bra överblick

Jag har väl sett CSI och några program till så jag vet hur man gör …

Närbilder på likdelarna måste också finnas med

Som den duktiga anlytiker jag är kom jag snabbt till två huvudmisstänkta …

Huvudmisstänkt nummer 1

Huvudmisstänkt nummer ett, på ett nytt ställe – inte gårdagens, och så den misstänkta nummer två …

Misstänkt nummer två

inte långt från brottsplatsen.

Kan det här vara någon ledtråd i närheten av misstänkt nummer två?

Ledtråd i utredningen?

Nu har jag lagt ut utredningen till dig som min assistent, att fortsätt nysta i fallet, annars läggs utredningen ner i brist på bevis.

Avsändare Margareta som funderar om det kan vara något självdött med likdelarna så utspritt, har korparna varit framme eller någon annan gamig typ? Eftersom jag inte överlämnat till någon obducent vet jag inte om det är en ren, men tankarna for snabbt dit eftersom vi inte var långt från ett utfodringsställe för renar vintertid.

PS. Det var förresten min assistent på plats som hittade misstänkt nummer två, mannen som kan göra två saker samtidigt – fota och plocka svamp, inte sambon. Jag kan flyga upp insatsstyrkan från vilken del i världen du än befinner dig om det visar sig att du behövs.

3 svar på “Brottsplats Seskarö …”

  1. Pingback: Jag gör som …

Tycker om din kommentar