Ruggigt på ön …

med två olika betydelser av ett och samma objekt. Mycket ruggigt finns det på träden när jag går på några platser i skogarna både här på Seskarö och i Forsnäs så det var inga problem med att hitta ruggiga bilder till veckans lördagsfoto. Lite sen är jag men det beror på att jag oftast befinner mig på platser där jag får köra med det mobila bredbandet under helgerna sedan är dagarna fyllda av så mycket natur, bastubadande och andra små trevligheter att tiden inte räcker till för att skriva och lägga upp så mycket. Det tar en hel del tid att bara ladda ner alla foton jag tagit under dagen. *ler*

ruggigt i skogarna

När jag sedan konverterar och justerar lite blir bilderna helt plötsligt lite ruggigt spöklika och kusliga.

Lite ruggigt kusligt och spöklikt

Kategori|Helgen i focus-lördagsfoto |Ruggigt- mina tidigare inlägg

Avsändare Margareta som säkert har bilder till många illustratiner i olika teman från både helgens och förra helgens fotograferande. Det blir nog en lite ruggig bild till är mjukt ruggig.

Tycker om din kommentar