Seskaröbron tur och retur …

ett antal gånger under helgen har det blivit för oss. 

Seskaröbron tur och retur ett antal gånger

Bron är ungefär en kilometer lång och stod klar 1978, och förbinder med hjälp av några fler broar Seskarö med fastlandet. Stugan i Santasaari ligger på en av de övriga öarna längs vägen mellan Seskarö och fastlandet.  På sista bilden skymtar du i förgrunden det som en gång var delar av den tidigare färjeplatsen. I veckans fototriss handlar det om siluetter och vad är då mer lämpligt än att Seskaröbron får stå modell för min helg.

siluette_seskarobron

Kategori|Fototriss –Siluette| Mina tidigare fototrissar

Avsändare Margareta som kan berätta att mina vänner hade smutsig bilruta så det är inte rök som syns i bilden utanför trissen. Jag får säga till att de håller rutan ren när jag ska åka med dem. =)

Tycker om din kommentar