Vitt, lurvigt och ludet …

och riktigt utblommat precis som temat i veckans fototriss. Jag hade absolut inte några problem med att hitta nytagna foton i det temat, däremot var det problem med att välja. Alla foton är valda från samma plats en bit ifrån varandra, Laxede i Norrbotten där hösten säkert kommit betydligt längre än den gjort på många andra platser i Sverige. Visst känns det nu i luften och syns i naturen att sommaren är slut och vi går mot kallare tider. Det har stormat ordentligt hela dagen både i stugan i Forsnäs och här hemma i Luleå. Björkens löv får agera riktig nederbörd mellan regnen som också kommit och gått under dagen. I morgon reser jag ner till Linköping för att jobba och då får jag se hur långt hösten har kommit ungefär 120 mil härifrån.

Helt utblommat

Kategori|Fototriss –Utblommat| Mina tidigare fototrissar

Avsändare Margareta som har dubbelkollat temat idag, men kan se att även om jag missat de två första bokstäverna i utblommat så hade det blivit likadant, utblommat och någonting som har blommat är ju utblommat.

Tycker om din kommentar