Här gäller det …

att vara bevakande hela tiden. Trots frosten och ganska blött i naturen är elden inte att leka med. När jag i eftermiddags började att bevaka röken från andra sidan älven en bit bort tyckte jag att det var en stuga som brann, men när jag kom närmare förstod jag att det var dags för skräpet på tomten att gå upp i rök.  Jag hoppas och tror att det hölls ett bevakande öga, helst flera, på den här höststädningen. Lördagsfoto vill att jag ska vara bevakande idag och det har jag verkligen varit när jag började leta efter något bevakande. Jag fotade en hund som var riktigt bevakande idag, kom jag ihåg när tänkte till lite. Helt plötsligt såg jag också den här bevakningen som jag fotat för ”några” timmar sedan, allt är relativt. Snacka om en som behöver minnesträning av högsta grad.

Här hoppas jag att det finns ett bevakande öga

Kategori|Helgen i focus-lördagsfoto |Bevakande- mina tidigare inlägg

Avsändare Margareta som har erfarenheter av bränder och vet hur viktigt det är att vara bevakande.

Ett svar på “Här gäller det …”

Tycker om din kommentar