Härligt med valfrihet …

eller? Personligen har jag svårt när det gäller vissa delar av mitt fotograferande att följa regler och hur det ska vara. Däremot kan det också bli svårt att få full valfrihet i ett tema som jag är van att få ett ord som jag uppmanas publicera med valfrihet att tolka. Det är stor skillnad och i veckans fönster har vi nu fått ordet valfritt. Jag har hur mycket fönster som helst men att välja bland dem utan tolkning till ett bestämt ord, det ser jag som lite mer knepigt. Min tolkning av ordet blir därför valfriheten över vem du vill öppna dörren för.

Envägssende genom fönstret i dörren

Det här lilla dörrfönstret ger dig den valfriheten och även en säkerhet för framförallt äldre personer som kanske inte alltid bör släppa in kreti och pleti med tanke på alla de våldsbrott och bedrägerier som sker idag mot just äldre människor, genom titthålet blir det din valfrihet. Ibland är det bra med envägsseende för tryggheten och andra oinbjudna som vi inte alltid orkar ta diskussion med för tillfället. Min mor har en sådan i sin dörr och jag försöker hela tiden uppmana henna att använda den mer och även att ha ”hänglåset” på för det sker alldeles för mycket obehagliga händelser där de äldre drabbas.

Kategori | Veckans fönster | Valfritt|

Mina inlägg i veckans fönster hittar du här >>>

Avsändare Margareta som ska ta en promenad i det vackra vädret och eventuellt att kameran åker med, tror du?

Tycker om din kommentar