Kontraster …

kan vara enkelt fast det låter motsägelsefullt, min illustration av kontraster i veckans bilduppdrag är just bara enkel och men ändå stark kontrast. 

Stark kontrast men ändå så enkel

Hos bildgatan -Kategori | Bilduppdraget – Kontrast| Mina tidigare inlägg

Avsändare Margareta som har publicerat färgkontraster tidigare i ett fototema – Solens ros … -.

26 svar på “Kontraster …”

  1. Photos by storm – Det gillade jag också när jag såg det sedan har jag hittat andra tankar kring den, som nu.

 1. Så jättefina kontraster. Den veka blomstängeln som tar stöd (här i livet) och slingrar sig kring den grova stältråden. Och så kontrasterar hela bilden mot den fina himlen. Kram!

 2. Ha, ha, ha!!! Älskar din spontana kommentar (helt mitt tänk alltså ;-))
  Din tolkning är (som jag ser av kommentarerna och dina svar) ”annorlunda”. Är det att den lilla blomman klänger sig fast vid ”livet”. Usch, nej nu blev det alldeles för djupt. Måste vara höstrusket därute som får mig på ”djupare” tankar ;-)

  1. Beate – Nej den är inte annorlunda men jag var så inne på färkontraster och det har jag ju en hel del och sedan när jag satt där som kom den här bilden upp och då tyckte jag att jag för en gångs skull borde välja någonting annat än färgkontraster utan de riktiga kontrasterna. Den kan ju få symoblisera det mjuka och det hårda i livet också.

  1. Eva-Lena – Tack och det var den jag tänkte på till en viss del eftersom ordet kontrast för mig egentligen inte står för eneklhet direkt.

  1. Camillafoto- Det är säkert i flera bemärkelser men jag ser den sköra blomman och den hårda stålvajern.Sedan kan jag tycka att den symboliserar mycket annat som jag inte ska gå in på här.

  1. Znogge – Den skulle jag verkligen vilja se. Min kontrastbild fanns också där en gång för länge sedan trots att den kan se ut som att den är ”gjord” av mig.

Tycker om din kommentar