Hur svårt kan det vara …

att hålla reda på ett par vantar/handskar? För mig är det lika med någon vecka, sedan är de borta, om inte båda så i alla fall den ena. Att tvättmaskinen och torktumlaren äter upp strumpor har jag om inte accepterat så i alla fall förstått att så är fallet samtidigt som jag aldrig kan förstå var de försvinner, för aldrig har jag haft något stopp någonstans i maskinerna.

Nu var det i alla fall de där handskarna som jag aldrig får behålla, numera har jag övergått till tunna flishandskar för 39:90 på ICA Maxi, tre par nyinköpta för tillfället. I 365 foton 2009 är det ett par … som är temanummer 04.

De här vackra hemstickade vantarna fotade jag snabbt i vårvintras, när jag fick de som present utav en av sambons hyresgäster. Innan de skulle försvinna och bli två singlar istället för ett par. Det lär de göra förr eller senare om jag inte syr fast någon larmknapp som tjuter när jag är mer än ett visst antal meter från dem.

Ett par vantar -365 foton 2009

Avsändare Margareta som redan i helgen hade problem med att hitta det ena paret och vintern som inte ens börjat.

__________________________________________________________________________________

Kategori |Ett par … -04|365 foton 2009

Mina tidigare bidrag i 365 foton 2009
_________________________________________________________________________

8 svar på “Hur svårt kan det vara …”

  1. MajaPiraja – Vantarna är snygga, men sanningsenligt så hittar jag dem inte just nu =).

   Det där med snören har jag fått tips om men som jag svarade redan då, jag tror inte att det hjälper med mig.

 1. Beate – Paraplyer, det glömde jag för jag har förlagt några stycken, numera har jag alltid en i bilen fast den kanske jag också har förlag nu när jag börjar tänka efter.

  1. Nej, inte när det är -30 grader och jag vill ut och fota, fast den temperaturen gillar inte kameran heller så … Nej säger jag i alla fall.

  2. För mig är det ett”litet” men för jag tar alltid bort kapuschongen på alla jackor eftersom de oftast är löstagbara och så var jag där igen, var finns alla mina kapuschonger?

 2. Skrattar fortfaraqnde… och känner igen mig 100%. Det gäller inte bara vantar utan också paraplyer för min del. Lösning (som dock troligen inte kan appliceras i Norrbotten (?) är.
  1. vantar och handskar ersätts av att stoppa tassarna i dunjackans fickor.
  2. paraplyer ersätts av en kapuschong (inte hood alltså, då den sitter under kapuschongen) som sitter på jackan och är vattenfast.

 3. Veronica i focus – =) Nu var det inte det här som var mitt inlägg i dagens bilduppdrag, men kunde ha varit för det är också konstigt fast fotot var ju inte speciellt konstigt. Jag kan förstå om du funderade lite.

Tycker om din kommentar