Vilken tjej …

Charlotte Kalla – finns det något att tillägga? Jag visste att hon skulle komma igen och att ta igen och krossa alla, men med över 16 sekunder i stafetten så behöver jag nog inte tillägga mer. Är det någon som fortfarande har funderingar över hennes kapacitet så …

Jag har skrivit om henne tidigare och lär väl få återkomma till denna fantastista tjej som verkar ha allt och det som jag gillar är glimten i ögat och hennes utstrålning som slår allt vi haft i de flesta sporter. Att hon sedan går från klarhet till klarhet gör ju henne till en tjej opch en sport som jag verkligen kommer att se i vinter. Jag var och tittade på henne i Luleå för många år sedan och då sa vi att den tjejen kommer att gå långt och så verkar det att bli. Att hon sedan kommer från norr, från Tornedalen och samma kommun som min mor gör ju inte saken sämre. =) Nu hoppas jag också att det inte bara blir mörka vinterpromenader med mina fotspår för mig denna säsong utan att skidorna kommer på och en del turer i skidspåret blir av.

Inte bara fotspår utan även några skidspår i vinter

Avsändare Margareta som är glad att vi äntligen får en tjej i skidsporten som är i absolut världsklass och även är underbar att lyssna på, trots hennes vinnarskalle så visar hon ett sätt som jag gillar.

Tidigare inlägg om Charlotte Kalla – Jag säger bara, Charlotte Kalla … och Dessa tiopoängare …

6 svar på “Vilken tjej …”

 1. Visst är hon suverän Kalla! Äntligen en profil igen i skidspåren, det var ju lite tunt efter Wassberg, Gunde och Magdalena. Kalla blir nog ett OS-hopp om hon får vara frisk.

  PS. Alltså bilden som du la upp var ju vacker, mycket vacker till och med. Men jag tror nog att jag kan vara utan den vita varan ett bra tag till ;-) DS

  1. Beate – Det har varit ganska tunnsått och numera föredrar jag att se tjejerna framför killarna jag som alltid varit lite oämlik, i det fallet.

   Jag gör snart vad som helst för att få lite av den där vita ljusa varma som lyser upp allt i det nattsvarta mörkret. I hate it …

  1. Anna – Det önskade jag med och i går hade jag en förhoppning när temperaturen åtminstone var på lite minus trots att det var minimalt, men i natt och hela dagen har det regnat, regnat och åter regnat.

  1. Jenny – Det tycker väl egentligen jag också samtidigt som jag har svårt att ta till mig alla de där överlägsna besservissrarna, kan bara inte, än hur duktiga de är. Att sedan få en andra chans efter doping, nej det fungerar inte för mig. Det spelar ingen roll hur duktiga de är de har redan visat vilken moral och etik de har.

   Därför har jag svårt för att ”de kommer igen” i mina ögon är de redan körda. Jag har redan blivit besviken på många svenskar, de övriga länderna bryr jag mig inte så mycket om men skulle Charlotte Kalla uppvisa något sådant så skulle all min tro på idrotten försvinna.

Tycker om din kommentar