Här bevakar jag …

och ingen slipper här fram, här fram, förrän hon säger sitt ärendes namn, vad vill hon? Den här anden bevakar porten och tillträdet till det lilla huset. inte på prärien men väl i den lilla dammen. Total bevakning åt alla håll och kanter både med syn och hörsel. I veckans port är det bevakad som är ordet denna vecka. Min danske vän i Köpenhamn får stå åt sidan för den här krabaten därför bytte jag spår när jag hittade honom i mitt fotoarkiv.

091123_bevakar

Kategori | Veckans port | bevakad|

Mina tidigare inlägg i veckans port hittar du här >>>

Avsändare Margareta som träffade på den lilla anden under en av mina helgpromenader i höstas och den verkade vara så inne i sin bevakning av den lilla porten att han/hon inte brydde sig om någon av sina polare ute i dammen.

8 svar på “Här bevakar jag …”

    1. Beate – Jag förstår inte riktigt. Antingen har jag skrivit något i fel ordning =) eller så förstår jag kanske.

    1. Hedwig – När jag ids sätta mig framför datorn efter en arbetsdag så är det kul och nu sitter jag framför TV:n med den lilla kära i famnen. =)

      Det blir inte så mycket nu i novembermörkret. Regn, regn och åter regn … vilket mörker det är och vi har ju ”svart” nästan dygnet runt. Jag ber till någon om lite vitt.

Tycker om din kommentar