Randigt ska det vara …

och nu tänker jag varken på mode eller inredning utan jag funderar över fönster, randiga sådana. Att hitta ett sådant fönster som är ordet i veckans fönsterrandigt? Det har jag gjort och för att förstå det randiga i fönstret så måste du nog läsa mer än att se och om du sedan förstår så är det bra men om du inte förstår så förstår jag det också.

Visst är fönstren en aning randiga efter allt regnande men det blev inte mitt val för jag har fått tillräckligt med regn utan att jag ska fota det just nu, förresten så regnar det inte idag. Det finns en randig tanke rakt igenom hela bilden så håll till godo.

Tänk rep – randigt eller hur? Sedan tänker du flera rep – ännu mer randigt? Därefter tänker du ett helt repslageri – nu är det verkligen randigt och det var precis så jag tänkte med mitt val av veckans fönster. =)

Runt alla fönster går det ”rep”, det ser du och sedan ser du hur ränderna i fönstret strålar ut och bildar randiga strålar precis som solens, som jag längtat och längtar så efter.

Repslageri - randigt - veckans fönster

Kategori | Veckans fönster | randigt|

Mina inlägg i veckans fönster hittar du här >>>

Avsändare Margareta som fick ta till snaran i repet för att hitta ordet och nu när jag tittar på bilden så blir jag alldeles snurrig av allt det randiga i fotot.

16 svar på “Randigt ska det vara …”

    1. Jah Hollis- Det finns många vackra gamla hus i gamla Linköping, ganska självklart i och för sig med tanke på namnet.

  1. Du är rolig du – randigt i kvadrat minsann. Bra text och bra foto. Har du förresten fotat dörrar/entreer på insidan – gär det – kan behövas framöver….

    1. Hedwig – Det är dina hemtrakter som har det här randiga i kvadrat – Gamla Linköping.

      Nej, insidan tror jag är ganska tom =)så du sätter mig nog på pottan misstänker jag för jag fotar inte så mycket inne.

    1. Beate – Har nog alltid varit lika konstig men inte marknadsfört det så tydligt, lite försiktig och vill ju hålla lite på imagen =), om det funnits någon.

Tycker om din kommentar