Vad finns innanför …

alla de portar vi fotat? Det vill Hedwig veta i veckans portinifrån –  och jag har inte möjlighet att hinna fota något nytt i veckan och i mitt arkiv finns i princip ingenting innanför. Det är sällan jag fotar inomhus, bättring ska det bli men jag hittade i alla fall de här drygt fem år gamla fotona från Colosseum (Arena) i Pula. Porten har jag nog haft med i något sammanhang tidigare men nu tar jag med er ner och genom porten till höger, ner i djupet och vad hittar vi där, se själv …

 Inifron och under veckans port

Kategori | Veckans port | inifrån|

Mina tidigare inlägg i veckans port hittar du här >>>

Avsändare Margareta som ska ta bättre foton och betydligt fler nästa gång jag besöker Pula och Colosseum.

14 svar på “Vad finns innanför …”

  1. Vacker port…..!!! Härliga krus…skulle gärna vilja ha ett.
    Kramiz Anki N
    ((har inte fått iväg de ännu…blir på måndag, de e för mycket nu här hos mig)) stå ut!!!!!

  2. Härliga bilder och spännande när man får följa med in, det är ett tänk jag måste ta med mej på nästa fotorunda….i mina arkiv finns inget av den varan så jag får hålla till godo med att kika in i andras portar….bilden med alla krus fastnade jag verkligen för.

  3. Vilka fina ruiner! Och läskiga katakomber/källare… var helt säker på att jag skulle få se dödskallar när jag bläddrade nedåt, och så fick jag se krus… Överraskande! :D

  4. Jag följer med dig genom den här fina porten. Pula… herregud där var jag för 25 år sedan. Roligt ställe faktiskt och väldigt vackert Gud… jag börjar bli gammal, nej jag är gammal.

    1. Beate – För 25 år sedan så kände jag inte min sambo och det är genom honom och hans vän strax utanför Pula som jag fått uppleva platsen. Visst är du gammal, snart dags gör äldreboende kanske? =) Jag måste kanske också börja fundera på det i sådana fall.

Tycker om din kommentar