Okej, jag erkänner …

det har varit en aning kallt under dagen och kvällen och jag har frusit en aning som ni ser.

och just nu vill jag bara krypa ner i mitt varma duntäcke och min varma säng. Därför blir det inte mycket mer än att vi har haft det mycket bra hos tomtemor och tomtefar under dagen. Nu är det nog lite blida kanske inte mer än -20 ungefär, har inte kollat sedan vi kom hem.

Imorgon ska jag slappa, slöa och sitta lite vid datorn … Är det inte det jag gjort de senaste dagarna förutom det där med datorn? Till och med minnet verkar ha slöat till ordentligt och blivit en aning förslappat.

Avsändare Margareta som nu bara säger – Godnatt och på återhörande under söndagen … en varm uppvärmande tanke huttrar jag iväg härifrån Luleå.

6 svar på “Okej, jag erkänner …”

 1. Ha, ha, jag förstår att du frös ”lite grand”. Men vilken snygg blus du har på dig ;-)
  Undrar om ditt minne har slöat till eller frusit inne. Med sådana temperaturer tror jag nästan på det sistnämnda. Åt andra sidan kan du ju tina upp det vid (dator-)behov.
  Med våra 7,9 minusgrader klockan 11:56 (när vi gick upp…oooops) kan jag ju knappast slå er isbjörnar däruppe. Men jag lovar att vi fryser ändå;-)
  Desutom har vi inga tomtemödrar och -fädrar här…

  1. Beate – Mm blusen är någon avlagd från tomtemor som hon inte ville ha längre så jag fick ärva den.

   Du slog mig i sovandets konst den här dagen, är inte säker men ungefär en timme tidigare slog jag upp mina melerade. Har nu stoppat i mig lite så att inte viktminskningen blir för stor.

   Det är ju så att med vår blida idag så törs till och med jag gå ut en sväng, men lite snö kommer det i alla fall så nu har jag fått så mycket att till och med jag kan vara nöjd och lite tyst om gnällandet av avsaknaden över det vita.

 2. Önskar dig godmorgon och hoppas du haft en skön julhelg. Den snön vi haft har nästan försvunnit och det är 3 plusgr. ute.
  Kul bild du visar man nästan känner kylan. Det grå trista är inte kul när man letar efter fotoobjekt. Det får bli inomhusbilder.Jag håller på att lära mig min nya kamera Sony a550.Den passar till mina gamla objektiv från Minoltatiden.
  Ha en skön söndag önskar Anita.

  1. Ormbunke – Ja morgonen är god trots att det hos andra kanske redan serverats lunch, här blir det istället en sen brunch -men först kaffe.

   Jag vill inte ha +3 grader just nu eftersom jag väntar på att isvägarna ska komma i ordning. Fast lite ”blida” har vi idag, -14,4 grader.

   Vad kul med en ny kamera, det skulle jag verkligen behöva (läs, vilja ha) men min ekonomi tillåter inte det just nu.

   Det blir kul att se vad du åstadkommer för nya underverk med den.

Tycker om din kommentar