Sjunker ytterligare, -30,8 …

och klockan är 17:37. I morgon får jag nog börja före sju om jag ska slippa gå till arbetet. En minut ute och näsan är som den värsta istapp.

Nu säger och ber jag till vädergudarna, vilken religion det är vet jag inte men just nu spelar det absolut ingen roll, snälla höj temperaturen. Jag är så frusen och inombords blir jag aldrig uppvärmd, till och med kalsongerna knottrar sig.

Avsändare Margareta som inte klarar av så mycket lägre temperatur. Samtidigt kommer jag ihåg att min bil 1999 klarade att starta i -36 grader, utan motorvärmare trots att det var en japanare (eller kanske tack vare det).

2 svar på “Sjunker ytterligare, -30,8 …”

  1. Veiken – Luleå, men jag har varit mycket i Gtbg i ett tidigare liv och när det är -7 där så är det riktigt kallt, luftfuktigheten från havet gör att det känns.

Tycker om din kommentar