Let´s dance …

är egentligen inte något program som jag sitter som fastklistrad vid, speciellt inte när jag får chansen att se ”På spåret”.  Men den här säsongen ska jag se det varje gång och hela tiden, jag kanske tar och röstar lite också. Nu kommer många att bli skitsura och förbannade, de som tar programmet på allvar. Jag röstar nämligen inte på vem som tar de bästa och snyggaste dansstegen, jag röstar på personen. Ni som läst en del hos mig tidigare vet nu vem jag har i åtanke, han som deltar med den glimten kommer jag att slaviskt följa så länge han finns med och förhoppningsvis gör han det genom hela programserien. Mina vänner påstår, att bara en man är ”renrakad” på huvudet så faller jag pladask. Jag kan lova att det inte är så enkelt, kanske syns det bäst hos män som inte har något distraherande hår – ögonen och leendet – GLIMTEN. De har det och jag brukar skämtsamt säga att mannen valdes, min egen, endast av den anledningen. Nej, självklart behövs det betydligt mer, men nu råkar det falla sig så att jag ”faller pladask” för vissa män och att de sedan råkar sakna huvudets normala beklädnad är bara slumpen, eller?

Jag har skrivit om honom och lagt ut honom i tidigare inlägg – Surströmmingspremiär … och Älskar -älskar inte … därför lägger jag inte ut ytterligare en bild utan en bild från en annan drag- och dansshow som Luleå bugg och swing roade mig med för några år sedan och där en av mina goda vänner deltar, inte han på bild. Vilket fotarbete?

Avsändare Margareta som är glad att ingen åkte ut, då får han ju vara kvar en vecka till i alla fall. Den yngre generationen vet kanske inte vem han är, lillemans flickvän frågade när vi pratade om honom och att han skulle vara med: -Vem är det?

Ps.  Jag tyckte det var så roligt när ”Kurt” en gång fick vara med så länge, trots att jag inte följde programmet. Diskussionerna vid fikabordet var höga och ibland riktigt upprörda. Där var jag en som spädde på upprördheten genom att ”driva” med mina dåvarande arbetskamrater och spä på deras ilska över att man vill ha kvar honom i programmet. Jag var ju tvungen att hålla igång diskussionen, inte kul när alla har samma åsikt.

”På spåret” ser jag som repris någon dag.

Jag måste göra ett PS till – Under programmet fick jag ett SMS, orkade inte gå och kolla men nu har jag läst och det visade sig vara från en av ovanstående tidigare arbetskamrater som jag inte har någon kontakt med idag, men om det var någon hon tänkte på när denna man deltar så var det tydligen mig och där stod det: – Visst tittar du på Let´s dance? Din favorit är med om du inte visste. Efter mitt svar till henne så kom ytterligare ett SMS där hon trodde på fortsättning för honom, med den höftvickningen och Tonys kommentar. Hoppas att hon har rätt.

10 svar på “Let´s dance …”

 1. På spåret?! De har jag aldrig sett, eller jo jag kollade en stund en gång – inget för mig…trist..*ler*. Skönt vi är lite olika för annars skulle vissa kanaler inga tittare ha!!
  Let´s Dance jo det försöker jag se. Jag gillar dans, de svänger o man svänger med o blir glad!! Funderar på vem de e du gillar…hummm….vem som ska få din röst varje vecka…humm.
  Du!! Ha en skööööööööön lördag, hoppas solen lyser på Dig som på mig.
  Kramiz Anki N

  1. Anki N – Tråkigt? Ja det kan det kanske vara för många men jag gillar alla typer av frågesportsprogram.

   Om du klickat på mina länkar så hade du sett vem jag menar. =)

  1. Mimmi – Ja, det var ju lite spännande. Ska se på något gammalt foto som jag kanske kan scanna in.

  1. Znogge – Jag ser reprisen, imorgon tror jag eller kanske det var på söndag den var. Dagtid blir bra så länge temperaturen håller sig så lågt.

   Trots att jag är en riktig diggare av Fredrik Lindström (trots en ordentlig hårbeklädnad) så håller jag med dig. Nu har ju Oldsberg och Hellberg fått träna några år. Jag känner att de forcerar ibland och det förstör lite av det trevliga.

 2. Coolt fångat!!! Let’s dance… har aldrig tittat på progammet men läste på en annan blogg att Viktoria Svensson var med. Kände iofs inte igen henne… men som f d fotbollspelare diggar jag henne skarpt.

  PS. Har haft datorproblem sedan igår kväll.. orkar bara inte skriva en längre kommentar. Zzzzzz. DS

  1. Beate – Jag sa att om någon ska ut idag så var det just hon eller Agneta Sjödin. Det berodde på att jag är mest neutral till de personerna. Deras övriga meriter är det inget fel på, speciellt inte Viktoria Svenssons.

 3. Hahahah! Precis så är det. Vissa har det man söker. Jag söker raspiga röster! Roddan, Leonard Cohen ch anda guys som är lite hesa. Jag försöker nog kompensera något trauma i barndomen eller något;) Kram

  1. Veiken – Visst är det konstigt. Det måste vara något undermedvetet, eller vad det nu måste vara. För visst måste det vara något speciellt varför det slumpar sig så.

   Jag kan hålla med dig om det där med hesheten trots att jag ännu inte fallit så där direkt för det men det är sexigt. Det kan bli så fel när du pratar med någon i telefonen och rösten är så ”rätt eller fel” och verkligenheten kommer i kapp och ingenting stämmer. Jag var med om en sådan riktigt dråplig historia på mitt första ”riktiga” arbete efter skolan. Det slutade med en totalkrasch för mina arbetskamrater som hade enorma förväntningar.

Tycker om din kommentar