Jag bor inte här …

men skulle inte ha något mot att äga huset. Här finns det potential för att göra något riktigt trevligt. Ska inte gå in mer på vad jag har i tankarna men under sommarmånaderna finns här idag ett fik, kanske mer en sommarrestaurang. Mysigt och ute på en välbesökt udde, speciellt sommarmånaderna då badplatsen strax nedanför är full av aktiviteter.

Tyvärr har man valt att inte ha något under vinterperioden och det tycker jag är synd, för det finns så mycket man skulle kunna utveckla både sommar- och vinter. Självklart även vår och höst, ett åretruntställe skulle jag vilja ha där.

Kategori | 365 foton 2010 hos Bildgatan | 111 – Hus

Avsändare Margareta som verkligen ser stora utvecklingsmöjligheter i och utanför huset . Jag hoppas verkligen att det sker någonting där snart.

Här hittar du alla andra som också deltar  – 365 foton 2010

9 svar på “Jag bor inte här …”

 1. Jag förstår (och ser) vad du menar. Men frågan är hur många kunder/gäster stället kan attrahera i 30 minusgrader och två meter snö. Det bär sig troligen inte… trots att jag ser potentialen.

  1. Beate – Två meter snö och -30, nej nej för det mesta är det inte så och huset står vid ett mycket populärt promenadstråk. Jag förstår vad du menar men jag tror ända att med rätt medel och rätt marknadsföring så går det.

 2. Snövita väggar, vintrigt så det skriker om det, härligt. På vintern kan det väl verkligen behövas ett fik så man kan få nåt varmt i sig på söndagspromenaden. Å andra sidan har ni visst rena värmeböljan nu :-) Tänk om jag kikat in här igår och sett din rapport om temperaturen, då hade jag inte tvivlat idag när jag pratade några Luleåbor, -33 sa de, till nära noll. Utanför mitt fönster är det -7 nu och vid jobbet var det -11 när jag åkte därifrån. Man får väl åka till Luleå och värma sig… Då kan jag ju bo i det mysiga huset som ju ändå bara är igenbommat :-)

  1. Monkan – Visst och värmen består – just nu +3 grader sambon kom från sin kvällspromenad och var verkligen svettig. Vi har inte lärt oss att lätta på kläderna. =)

   Det finns garanterat lite varmare logi än det huset, men du kanske fixar till det och realiserar mina idéer.

 3. Riktigt stor potential, men det kostar skjortan att rusta upp det till vinterskönt inne, kan jag tänka mig! När det är gjort kan man göra vad som helst av det. KRam

  1. Veiken – Inte bara det med det läget så är det inte billigt. Det står ju på en allmän tomte ett naturområde i stan. Men som du skriver det skulle gå att göra i princip vad som helst av det.

Tycker om din kommentar