Vampyrens skräck …

ska ju vitlök vara, så det är kanske därför vi inte sett några sådana hemma hos oss.  Varken på TV eller i litteraturen har de varit i närheten av oss. Jag har läst och förstått att det tydligen är något som är väldigt populärt just nu, en riktig trend har det blivit det här med vampyrer. Jag gillar inte vampyrer, det är ingenting som jag skulle betala för att se och hemma kan jag välja bort dem gratis och även skrämma dem med den vitlök som alltid finns i vårt hem.

Kategori | 365 foton 2010 hos Bildgatan | 341 – Vitlök

Avsändare Margareta som tror på mycket av den verkan som vitlöken sägs ha, förutom att jag sett att någon vampyr inte kommer i min närhet. Vitlöken är en älskad krydda i matlagningen hos oss och skulle nog finnas ännu mer om inte jag stoppade det ibland. Vitlöken får även agera förkylningsstopp och det är sällan vi är sjuka eller förkylda, om det beror på vårt intag av vitlök eller inte vill jag ha oskrivet men …

Här hittar du alla andra som också deltar  – 365 foton 2010

7 svar på “Vampyrens skräck …”

    1. Louise – En av mina också, men nya spännande kryddor lockar samt även de vardagliga kryddorna i livet. DU är så välkommen tillbaka och jag ska kika in hos dig senare under kvällen när jag kollat mina kommentarer.

    1. Znogge – När man har gäster får vi vara lite försiktiga om vi inte har kännedom om deras förhållande till vitlök, lik din. Sedan beror det självklart vad som serveras, vi har ju inte vitlök i allt. Äter vitlöken som den är ibland, men inte de dagar när jag ska jobba dagen efter.

    1. Beate – Jag måste erkänna att jag inte sett Harry Potter och inte tror att jag någonsin kommer att se det, ska inte säga aldrig för det har jag sagt om mycket i mitt liv …

Tycker om din kommentar