En reflektion …

som jag gör och känner kan vara en del av mig, är den här texten som finns på ett litet skrivhäfte jag fick i veckan.

Kategori | 365 foton 2010 hos Bildgatan | 236 – Reflektion

Avsändare Margareta som tror på orden att försöka igen och igen. Att aldrig ge upp, att tro på framtiden, att se det positiva och för varje gång du försöker så kommer du lite närmre att lyckas. Det tror i alla fall jag.

Här hittar du alla andra som också deltar om du följer länken  – 365 foton 2010

11 svar på “En reflektion …”

  1. Louise – Direkt jag såg den här texten visste jag att det skulle bli något för kameran och ett inlägg på bloggen.

  1. Veiken – Du som skriver mycket om samhället och orättvisor, eller bara dumma och ogenomtänkta beslut som drabbar den ”lilla” människan förstår hur mycket det här orden säger.

  1. Imse – Nej precis fast en del verkar tro det. Såg att du också fått utmaningen att skapa ett eget ordspråk eller citat, ska kika in och se.

 1. Och jag med … har den inställningen och försöker och försöker. Just nu är det inte lätt att hitta så mycket positivt. Fast jo … jag har ju lilla Alice (fem månader) i min närhet. Kramar!

  1. Skatan – Det har jag verkligen sett att det behövs hos dig just nu. När sådant händer gäller det att ha styrkan, inte alltid vi klarar av det men på något sätt verkar den komma när de behövs som mest.

 2. Väldigt klok text som jag nog har fått pröva på både en och två gånger förra året.
  Nu har jag fått ihop ett svar på majapirajas utmaning … det tog emot först, hur sjutton skulle jag lösa det hela? Men fick till det till slut, det är ju bara en kul grej.
  Kram

  1. Maggan – Ja det får vi nog göra om vi bara törs eller har styrkan. Visst är det en kul lek samtidigt som prestationsångesten =) kan komma smygande.

Tycker om din kommentar